Cinnamon roll low budget. The Best Low Carb Cinnamon Rolls Recipe yields soft and fluffy rolls with rich swirls of sweet cinnamon. An easy-to-make icing is literally the icing on the cake! For the topping: in a blender, combine all ingredients for toppings and blend until you achieve a creamy mixture.
An easy keto blondie that is sugar free and gluten free. Serve for breakfast, dessert or a snack, they are a must for cinnamon lovers. Low Carb Yeast Cinnamon Rolls Ketogenic, Sugar Free, THM:S The best keto yeast bread product I've made to date. You can have Cinnamon roll low budget using 21 ingredients and 17 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Cinnamon roll low budget
- You need of Cinnamon roll.
- You need of Bahan biang.
- You need 50 ml of air hangat.
- Prepare 2 gr of fermipan.
- It's 1/2 sdm of gula pasir.
- You need of Bahan kue.
- Prepare 76 gr of tepung cakra.
- It's 16 gr of tepung terigu protein sedang.
- Prepare 1/3 of telur ayam kocok.
- You need 16 gr of gula pasir.
- You need 16 gr of mentega.
- Prepare sejumput of Garam.
- Prepare of Butter secukupnya untuk olesan.
- You need of Filling.
- It's 10 gr of gula pasir.
- You need 10 gr of gula palm (saya pakai campuran 5gr gula pasir dan 5gr gula merah).
- It's 1 sdt of bubuk kayu manis.
- You need of Selai.
- You need 1 sdm of chream cheese (saya buat sendiri dengan 10 gr keju cheedar, 1/2 sdt tepung maizena dan 2 sdm air hangat yang di lumerkan bersama).
- Prepare 1 sdm of gula pasir.
- It's 1 sdm of susu full cream.
These Low Carb Yeast Cinnamon rolls are NOT gluten free, but they are as close as you're going to get to the cinnamon rolls that grandma used to make for Christmas morning. Place it on a large silicone mat and roll it into a rectangle using either your hands or a non-stick rolling pin. Cook over a low heat until the butter has melted and the sweetener has dissolved. Keto Low Carb Cinnamon Roll Cheesecake Bites.
Cinnamon roll low budget step by step
- Pertama buat biangnya dahulu dengan merendam fermipan dan gula dengan air hangat selama 10 menit.
- Selagi menunggu biang, campurkan tepung cakra, terigu, gula dan telur menjadi satu.
- Setelah itu masukkan biangnya dan uleni bersama campuran tepung tadi.
- Setelah setengah kalis masukkan garam dan mentega lalu uleni kembali hingga kalis.
- Setelah kalis, tutup dengan serbet lalu diamkan selama 40 menit.
- Selagi menunggu adonan mengembang, buat fillingnya dengan mencampurkan semua komposisi filling menjadi satu lalu simpan jangan sampai meleleh (karena saya pakai gula merah jd cepat mencair jadi saya masukkan kulkas sebentar).
- Selagi menunggu lagi bisa membuat selainya dengan mencampurkan semua bahan selai lalu di tim sambil diaduk sampai leleh dan agak "meler".
- Siapkan oven dengan suhu 180 derajat..
- Lalu setelah adonan mengembang dua kalinya, gilas dengan rolling pin dengan ukuran persegi panjang dengan ketebalan sesuai selera.
- Lalu sebarkan isian/filling berupa gula+bubuk kayu manis tersebut diatasnya hingga merata.
- Setelah merata, gulung adonan roti sampai seperti bolu gulung lalu iris" menjadi beberapa bagian.
- Kemudian letakkan adonan tersebut ke dalam loyang yang sudah diolesi butter/mentega dengan rapi.
- Setelah itu oven sampai kurang lebih 30 menit.
- Sebelum diangkat, oleskan butter diatas roti kemudian masukkan ke oven kembali.
- Setelah 30 menit siap diangkat lalu sajikan di piring saji.
- Oleskan selai keju yang sudah siap diatasnya. Cinnamon rolls ala ala siap dihidangkan.
- Btw itu ada yg beberapa yg tidak diberi selai karena ingin menunjukkan bentuk rotinya setelah matang 😊.
Combine all of the ingredients for the crust in a mixing bowl. and blend until a loose dough forms. After I kneaded the dough, I formed it into a ball and rolled it out into a slightly thin layer. I melted some margarine and added cinnamon and sugar. I evenly applied the butter mixture on the dough and rolled it up. Turn ordinary refrigerated cinnamon rolls into adorable minis with the sweet-smoky-salty taste of bacon in every bite.
No comments:
Post a Comment